NIEUWS

N I E U W S !

Sinds heeft EMS construct bv ook de algemene Belgische erkenning zodat we nu ook andere sectoren dan de bouw kunnen voorzien van goed personeel.

Wij zijn in 2009 begonnen met de specialisatie voor bouw personeel (pc124) erkennigsnummer: VG1668/BC en hebben dit nu uitgebreid naar de algemene sector waardoor wij nog meer bedrijven kunnen laten profiteren van alle voordelen die wij te bieden hebben.

Zo werkt het:

Nederlandse, Slowaakse, Tsjechische maar ook Hongaarse en Duitse vakmensen zijn graag geziene medewerkers en werken onder andere als schrijnwerker, metser, bekister, lasser, verwarmingsmonteur, schilder, dakwerker of Gyproc monteur en nog vele andere beroepen. Onze vakmensen zijn gewend om hard te werken op hetzelfde kwaliteitsniveau wat u gewend bent.

Voordat een vakman in uw bedrijf komt werken wordt er eerst zorgvuldig gescreend. Na deze “screening” krijgt hij of zij begeleiding. Dat begint al in het land van herkomst: duidelijke afspraken over waar iemand gaat werken, welk werk hij of zij gaat doen en voor hoe lang.

Onze mensen gaan eerst in Nederland werken en alleen de beste komen in aanmerking om tijdelijk in België te mogen werken.

Bent u nieuwschierig naar de voordelen die er zijn om met EMS construct te werken?? Neemt u dan contact met ons op en wij zullen u, indien gewenst, vrijblijvend komen bezoeken om u te informeren.

EMS CONSTRUCT

www.ems-construct.nl

telefoon: 003124 645 31 38

email: info@ems-consctruct.nl

Op March 17, 2016